Eczeem is nooit meer terug gekomen!!

Total Reset

Mijn naam is Bram, ik ben op het moment van schrijven 20 jaar oud, ik heb een tijd bij karin hulp gehad voor mijn problemen met eczeem. Karin heeft mij van mijn vijftiende tot mijn zeventiende onder handen genomen en heeft in mijn mening mijn eczeem genezen. Ik ging regelmatig langs voor een sessie en na deze sessies voelde ik mij altijd een stuk beter tot het moment dat ik genezen was van mijn jeuk en de vreselijke plekken op mijn lichaam.
Ik zal altijd dankbaar zijn voor wat Karin voor mij heeft gedaan en zal dit iedereen aanraden.

Het eczeem is Nooit meer terug gekomen!! Bram heeft een prachtige zachte huid, EN niet onbelangrijk

GEEN pigmentvlekken, omdat hij nooit corticosteroïden gebruikt heeft 👌🏽

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten