ADHD en allergieën

Total Reset

Ook wij zijn bij Karin geweest voor allergie behandelingen en dat is goed bevallen.

mijn zoon van 8 heeft ADHD en is door enkele behandelingen een stuk rustiger geworden met minder boze buien en het belangrijkste met minder medicatie.
In de vakantie kan hij nu zelf zonder medicatie, iets wat hiervoor niet mogelijk was.

Ook ik heb een aantal behandelingen gehad. Ik heb heel veel allergieën en ben nog niet uitbehandeld, maar merk al verbetering. Zo is mijn huid een stuk rustiger en heb ik minder jeuk en ook de keelpijn die ik elke dag had is verdwenen.
De behandelingen en het dieet zijn prima te doen en het is maar een kleine belasting met soms al snel resultaat.

Mijn dank hiervoor

Anke

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten