Hardnekkige vorm van eczeem

Total Reset

Ik ben via via bij Karin terecht gekomen. Ik zat niet lekker in mij vel, weinig energie en ik had een hardnekkige vorm van eczeem rond mijn ogen en mijn mond. Via de huisarts, kwam ik bij de dermatoloog.  Anderhalf jaar lang heb ik een agressieve crème op de plekken gesmeerd. Zodra ik ging “afbouwen” met de crème, kwam het in alle hevigheid weer terug.

Toen attendeerde iemand mij op Total Reset. In het kader van baat het niet, dan schaadt het niet  heb ik een afspraak gemaakt.

Geen idee hóe het werkt, maar het werkt! Direct na de eerste behandeling had ik een opgelucht gevoel en na de derde behandeling was mijn eczeem compleet weg!

Ook na de vervolgbehandelingen blijft het opgewekte gevoel en heb ik mijn energie weer terug.

Ik boek nu behandelingen eens in de twee/drie maanden en zie het als een hele fijne “onderhoudsbeurt”.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten